Poistenie profesijnej zodpovednosti ochrana klienta alebo sprostredkovateľa? - Matuščin, Vladimír
Účel povinného zmluvného poistenia profesijnej zodpovednosti pri poisťovacích sprostredkovateľoch. Stanovenie zákonom najtvrdších a najpodrobnejších podmienok poistenia pre sprostredkovateľa poistenia.