Pracovné úrazy, choroby z povolania - odškodňovanie - Indrišek, Štefan
Zákon č. 124/2006 Z. z. o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci (BOZP). Zodpovednosť zamestnávateľa pri pracovnom úraze. Zodpovednosť zamestnávateľa pri chorobe z povolania. Plnenie pracovných úloh a priama súvislosť s ním. Zodpovednosť za škodu v osobitných prípadoch. Povinnosti zamestnávateľa a zamestnanca pri oznamovaní pracovných úrazov a chorôb z povolania. Spôsob a rozsah náhrady škody.