Analýza podnikateľského prostredia a bariér absorpčnej schopnosti regiónov - Tvrdoň, Jozef
Prezentácia výsledkov výskumu v rámci štátneho programu výskumu a vývoja SP 200280302. Analýza podnikateľského prostredia a bariér absorpčnej schopnosti regiónov, ktorého koordinátorom bola Ekonomická univerzita v Bratislave.