Stratégia CEN do roka 2010 - Pernecká, Ľubica
Podpora cieľov Lisabonskej agendy prijatej v roku 2000. Výzvy nových technológií. Vízie a poslanie CEN v Európskom normalizačnom systéme. Hlavné ciele CEN do roka 2010.