Hrmenie ned Wolfowitzom, blesky nad Svetovou bankou - Pressburg, Adrian Peter
Otrasená pozícia P. Wolfowitza v kresle prezidenta Svetovej banky. Cesta P. Wolfowitza k prezidentskému kreslu Svetovej banky. Podpora vlády G. W. Busha. Škandalizovanie vzťahu Wolfowitza so Shahou Rizaovou. Existenčné ťažkosti Svetovej banky.