Podniková komunikace: sdělování a přesvědčování, nebo mlžení a nuda? - Urban, Jan
Priame, jednoduché a krátke informácie ako základ presvedčivej komunikácie. Situácia v podnikovej komunikácii v praxi. Najčastejšie chyby, ktorých je potrebné sa vyvarovať.