Enforcement of the 2003 CAP reform in 5 countries of the west European Union consequences on land rent and land market - Boinon, Jean-Pierre
Analýza implementácie reforiem SPP 2003 do 5 krajín západnej časti Európskej únie - Francúzska, Nemecka, Talianska, Španielska a Spojeného kráľovstva. Reforma poskytuje niekoľko možností aplikácie na národnej alebo regionálnej úrovni. Analýza prvých dopadov reformy. Dopady Systému jednotných platieb na prenájom z pôdy a trh s pôdou.