ECM systémy v bankovnictví - Juřena, Zbyněk
Prispôsobenie sa novým zmenám. Využitie systémov pre správu a riadenie dokumentov a informácií (ECM) v praxi. Požiadavky bánk a finančných inštitúcií kladené na ECM systémy. Charakteristika record management. Periódy životného cyklu dokumentu. E-mail management verzus e-mail archiving.