Household equipment of long-term consumption in the regions of Slovakia - Sodomová, Eva
Pod pojmom "spotreba obyvateľstva" rozumieme všetky komodity a služby určené na osobnú potrebu a používané na uspokojenie potrieb individuálneho občana, rodín, domácností a celej spoločnosti. Výsledky štatistickej analýzy. Vybavenie domácností sociálnych skupín (napr. farebná televízia). Analýza efektov faktorov sociálnej skupiny a regiónu na všeobecnú variabilitu. Vybavenie domácností v regiónoch Slovenska.