ISPA - Skovajsa, Juraj
ISPA - nástroj zriadený na pomoc a spolufinancovanie projektov v novo pristupujúcich krajinách (10) SVE. Pomoc v rámci ISPA. Základné údaje o kandidátskych krajinách a indikatívna alokácia vyčlenených zdrojov. Využívanie fondov ISPA v oblasti dopravy. Princípy pre investičnú podporu ISPA, kritériá na posudzovanie návrhov. ISPA a technická pomoc. ISPA a životné prostredie. Vývoj smerom k zriadeniu ISPA. Program IPA (2007).