Aplikace principů hodnotového managementu při hodnocení hmotných a finančních investic - Režňáková, Mária
Definovanie hodnotového manažmentu. Dimenzie hodnotového manažmentu. Ukazovateľ ekonomická pridaná hodnota. Použitie ukazovateľa ekonomickej pridanej hodnoty v investičnom rozhodovaní. Použitie ekonomickej pridanej hodnoty v rámci skupiny podnikov.