Basel II platí, budou další obezřetností pravidla? - Bauerová, Jaroslava
Účinnosti smernice Európskeho parlamentu a Rady 2006/48/ES a 2006/49/ES. Obozretnejšie riadenie rizík. Zmeny smerníc v roku 2007: medzinárodné rozvojové banky, majetkové účasti. Charakteristika oblastí so zahájeným preverovaním v EU: definícia kapitálu, likvidita, obchodné aktivity s komoditami.