Kohézny fond - Csabay, Marek
Kohézny fond (1993), vznik a história, dokumenty, ktoré určujú jeho účel, náplň, podmienky a kritériá pre jeho využitie. Oblasti, ktoré podporuje Kohézny fond. Priority financovania z Kohézneho fondu. Kohézny fond a SR, orgány na riadenie Kohézneho fondu v SR. Projekty financované z Kohézneho fondu, v programovom období 2007-2013 budú z Kohézneho fondu financované projekty v rámci Operačného programu Životné prostredie a Operačného programu Doprava. Význam a možnosti využitia Kohézneho fondu v oblasti životného prostredia v SR.