Analýza vývoje finanční výkonnosti podniků v České republice - Sedláček, Jaroslav
Analýza výkonnosti podnikov v Českej republiky za posledných desať rokov. Faktory, ktoré ovplyvňujú kapitálovú výnosnosť. Vývoj spreadu (rozdielov) priemerného českého podniku.