Kalkulace odložené daně u finančního leasingu pro účely IFRS výkaznictví - Vašek, Libor
Príklad výpočtu odloženej dane u lízingovej zmluvy, ktorá je pre účely IFRS výkazníctva klasifikovaná v kontexte IAS 17 Leasingy (Leases) ako finančný lízing. Počiatočné a následné ocenenie aktíva zaobstaraného na finančný lízing. Počiatočné ocenenie a následná amortizácia záväzku z finančného lízingu. Daňový dopad uzatvorenej lízingovej zmluvy počas doby trvania lízingu. Kalkulácia odloženej dane u finančného lízingu.