Poznáme mená zákazníkov - Hinková-Dibarborová, Andrea
COOP Jednota Nové Zámky - druhá najúspešnejšia v systéme spotrebných družstiev - pôsobí v novozámockom, komárňanskom a levickom regióne. Aj napriek silnej konkurencii v tomto regióne sa jej darí kontinuálne rásť. V čom spočíva tajomstvo úspechu. Decentralizovaný nákup a marketing, regionálny prístup k zákazníkom. Category manažment.