Tesco uvádza biovýrobky - Hinková-Dibarborová, Andrea
Rok 2006 priniesol pre spol. Tesco SR ďalšie zmeny strategického významu. Otvorenie nových predajní, najmä výstavba menších hypermarketov. Záujem o privátne značky rastie, počet výrobkov vlastnej značky. Tesco v číslach. V roku 2007 firma uvedie značky, ktoré podporujú zdravý životný štýl, aj vlastný rad biovýrobkov (Tesco Organic).