Na východe vedie Česko - Václavík, Tomáš
V roku 2006 vzrástol maloobchodný obrat s biopotravinami v Česku o 49 percent, ide asi o najrýchlejší rast v celej Európe. Vzrast ekologickej ornej pôdy. Zvýšenie počtu výrobcov biopotravín. Biospotrebitelia. Vývoj v oblasti ekologického poľnohospodárstva a trhu s biopotravinami vo svete.