Účtovanie zákazkovej výroby u dodávateľa - Mateášová, Martina, 1979-
Pravidlá účtovania zákazkovej výroby u dodávateľa ustanovené v opatrení Ministerstva financií SR č. 23 054/2002-92, ktorým sa stanovujú podrobnosti o postupoch účtovania pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva. Základné pojmy. Rozpočet na zákazku. Náklady na zákazku a výnosy zo zákazky. Metóda percenta dokončenia. Stupeň dokončenia zákazky. Účtovanie zákazky. Praktické účtovné prípady.