Bankopoisťovníctvo je účinný, efektívny a vzájomne výhodný vzťah banky a poisťovne - Korauš, Antonín
Vymedzenie pojmu bankopoisťovníctvo. Vstup do bankopoistného vzťahu. Proces vzniku bankopoisťovní. Prínosy banky do bankopoistného vzťahu. Prínosy poisťovne do bankopoistného vzťahu.