Zníženie sadzby dane z pridanej hodnoty a spotrebných daní a ich vplyv na tvorbu cien - Figura, Ivan
Analýza vplyvu zníženia daňovej sadzby na tvorbu cien na konkurenčnom trhu. Model dokonalej konkurencie. Absolútny monopol. Monopson a bilaterálny monopol.