Statistical capacity master plan for the Slovak Republic - Sodomová, Eva
Štatistický úrad SR v spolupráci so Svetovou bankou vypracovali štúdiu zaoberajúcu sa pozitívami a negatívami národného štatistického systému Slovenskej republiky s cieľom zefektívniť tento systém. Cieľom Hlavného plánu je zlepšiť kvalitu a kapacitu Slovenského štatistického systému - lepšia orientácia, prístupnosť, aktuálnosť a efektívnosť.