Relevance of the motivation in the pedagogic process - Kotlebová, Eva
Motivovať študentov, aby sa učili je veľkou výzvou pre každého učiteľa. Významná úloha motivácie vo vyučovaní. Motivácia determinuje aktívny vzťah študenta k učeniu. Definície motivácie. Hierarchia potrieb podľa Abrahama Maslowa. Zdroje motivácie. Príklad motivácie.