Firma potrebuje tvár - Žitňanský, Eduard
Dôležitosť vytvorenia firemnej identity. Spokojní zamestnanci a úspešná firma. Úloha manažéra v riadení úspešnej firmy. Nevyhnutnosť zmien. Čo zmeny potrebujú.