Nejslabší článek řetězu určuje celou jeho sílu - Sekera, Tomáš
Bezpečnosť transakčných operácií na internete a zodpovednosť za škodu. Zneužitie elektronickej komunikácie. Škoda spôsobená krádežou identity. Problém phishingu. Zodpovednosť za spôsobenú škodu. Postoj finančného arbitra.