Dynamická kontaktní centra mění přístup k péči o zákazníky
Call centrum ako nový model poskytovania služieb zákazníkom, ktorý umožňuje firmám zaistiť najvyššiu možnú kvalitu služieb, generovať nové obchodné prípady, zvyšovať ziskovosť a zároveň minimalizovať súvisiace náklady. Dynamické kontaktné centrum ako strategická súčasť firmy a jediná vstupná brána pre komunikáciu so zákazníkom. Desať najdôležitejších vlastností dynamického kontaktného centra.