109. zasadanie - Marčoková, Lukrécia
Riadenie EPO a postavenie jej správnej rady. Návrh štandardu Európskeho systému manažovania kvality. Zdaňovanie dôchodkov bývalých zamestnancov EPÚ. Spolupráca EPÚ s čínskym patentovaným úradom.