Štát sa manažérom nestane - Marčan, Peter
Rozvodné energetické podniky vyriešili zdanlivo patovú situáciu v spore so štátom o formu tzv. právneho unbundlingu. Brusel vyžaduje odčlenenie distribúcie elektriny od jej predaja najneskôr začiatkom júla, má to priniesť väčšiu prehľadnosť do cenotvorby a kontroly monopolov. Firmy budú aj naďalej manažovať zahraniční akcionári, štát dosiahol zachovanie si pozície v dozorných radách vznikajúcich firiem. Základné imanie nových firiem. Ceny elektriny.