Stravovanie - Vépyová, Mária
Podľa Zákonníka práce je zamestnávateľ povinný zabezpečiť svojim zamestnancom vo všetkých zmenách stravovanie zodpovedajúce zásadám správnej výživy. Účtovanie stravného v podvojnom účtovníctve. Praktické príklady.