Zodpovednosť a úspech - Prekopová, Petra
V máji sa v Bratislave konal IV. ročník medzinárodnej konferencie o spoločenskej zodpovednosti firiem (CSR). Hlavná téma - vzťah medzi spoločenskou zodpovednosťou firmy a jej klientami a zamestnancami. Čo sa očakáva od CSR. Aký majú CSR aktivity dopad na stakeholderov, meranie dopadu.