Automobil z hľadiska dane z pridanej hodnoty - Jarošová, Beáta
Automobil ako predmet dane. Automobil ako prostriedok a predmet podnikania - režim dane. Nákup doplnkov a prijaté služby súvisiace s automobilom. Predaj a nákup automobilov v rámci SR. Cezhraničný predaj a nákup používaných automobilov, platba daní. Dodanie a nadobudnutie nového dopravného prostriedku v rámci členských štátov EÚ. Daňové priznanie, daň z pridanej hodnoty. Nájom (lízing) automobilov. Splátkový predaj