Zhodnotenie postavenia Slovenskej republiky v rámci indexov konkurencieschopnosti - Fliegová, Jana
Hodnotenie konkurencieschopnosti krajín eurozóny podľa vybraných indexov: GCI - index rastovej konkurencieschopnosti, BCI - index konkurencieschopnosti podnikov, WCI - celosvetový index konkurencieschopnosti a DCEI - európsky konvergenčný indikátor. Postavenie Slovenska v rámci týchto indexov.