K problematike komerčného dôchodkového poistenia v Slovenskej republike - Drugdová, Barbora
Ciele reformy dôchodkového zabezpečenia na Slovensku. Dôchodkové poistenie. Tretí stupeň dôchodkového poistenia - individuálne dôchodkové poistenie-komerčné dôchodkové poistenie. Vybrané ukazovatele poistného trhu.