Sociálne zabezpečenie v Európskej únii Fínsko - Neviďanská, Katarína
Nemocenské poistenie a vyplácanie nemocenských dávok v závislosti od výšky mzdy. Zamestnanecká zdravotná starostlivosť. Dávka v nezamestnanosti. Podpora pri uplatnení sa na trhu práce. Zdravotné a sociálne služby.