Účtovná závierka komerčných poisťovní - Juhászová, Zuzana, 1970-
Riešenie problematiky účtovníctva komerčných a zdravotných poisťovní. Komerčné poisťovne a IAS/IFRS. Aplikácia vybraných štandardov v účtovníctve komerčných poisťovní v rámci predmetu Účtovníctvo poisťovní. Umiestňovanie značnej časti technických rezerv do nehnuteľností.