Novela zákona o účtovníctve - Kaletová, Viera
Novela zákona o účtovníctve - zákon č. 198/2007 Z.z., ktorá dopĺňa zákon č. 431/2002 Z.Z. o účtovníctve v znení ďalších zákonov. Novelizácia zákona o účtovníctve súvisí so zavádzaním novej metodiky účtovníctva v štátnej správe a samospráve. Z toho dôvodu je doplnená aj časť o konsolidovanej účtovnej závierke verejnej správy. Základná účinnosť zákona je od 1. 1. 2008.