Novým trendom na svetových trhoch je online trading s CFD - Lorinc, Ivan
CFD - ideálne pre aktívne obchodovanie a využívanie jeho výhod individuálnymi investormi po celom svete. Vznik CFD a jeho obľúbenosť u malých investoroch. Využitie internetu pri elektronickom obchodovaní.