Očakávané trendy vo vývoji dopravných a logistických služieb na Slovensku - Moravčík, Tomáš
V oblasti dopravných služieb sú trendy diktované používanými logistickými technológiami. Dnes sa najviac presadzujú dve technológie &just in time a Hub and spoke. V rámci týchto technológií možno očakávať v dopravných službách zvyšujúci sa podiel kusových zásielok a zmenšovanie objemu prepravovaných zásielok. Kľúčom k úspechu je dopravná sieť. Slovensko má dobré vyhliadky.