České pivní značky po slovensky - Bechtin, Alexej
Plzenský Prazdroj ako súčasť globálnej pivovarníckej skupiny SABMiller. Výroba značky Velkopopovický Kozel z portfólia plzenského Prazdroja na Slovensku. Marketing Velkopopovického Kozla na Slovensku. Adaptácia českej komunikačnej stratégie a taktiky pri predaji značky Pilsner Urquell na Slovensku.