Strategie je globální, ale zákazník je lokální - Krpenský, Antonín
Pôsobenie farmaceutickej firmy Zentiva v regióne strednej a východnej Európy. Metódy vstupu firmy na trh. Uplatnenie jednotnej stratégie. Zložitý proces vstupu produktu na trh. Rôzne pohľady na požiadavky na výrobky. Zložitá otázka cien. Regulovaná reklama. Legislatíva tvorí bariéry.