Európa hľadá optimálne riešenia - Marušinec, Pavol
Dnešná logistika vyhodnocuje ponuky dopravného trhu a v daný moment a na danom mieste použije takú dopravnú službu, bez ohľadu na druh dopravy , ktorá je z jej hľadiska najvýhodnejšia. Vývoj logistiky v krajinách západnej Európy. Vzťah sektora logistiky a verejnej správy. Logistické centrá ako súčasť riešenia.