Vietnamci požadují japonskou kvalitu za české ceny - Winter, Marcel
Skúsenosti autora článku získané počas jeho pobytu a z marketingového prieskumu vo Vietname. Prezentácia firiem na veľtrhoch v Hanoji. Porovnávanie výhod ponúkaných produktov s konkurenciou. Požiadavka na vysokú kvalitu a nízku cenu. Propagačný materiál vo vietnamčine. Rokovací jazyk angličtina. Potreba vzoriek ponúkaného produktu. Prieskum trhu.