Vývoj zpracovatelského průmyslu a průmyslových podniků na počátku 21. století - Dvořáček, Jiří
Priemysel a deindustrializácia. Postavenie priemyslu v Českej republike. Posudzovanie deindustrializácie na makro a mikro úrovni. Meniaca sa úloha priemyslu a priemyselné podniky.