Nová pravidla pro product placement - medvědí služba Evropského parlamentu? - Bartl, Aleš
Európska komisia v roku 2005 prijala návrh smernice, ktorý novelizuje smernicu Rady - Televízia bez hraníc a ktorý za istých podmienok povoľuje používanie product placementu vo filmovej a televíznej tvorbe. Čo je to product placement. Prečo je potrebné regulovať product placement. Európsky parlament v úlohe ochrancu spotrebiteľa. Podmienky, kedy je možné product placement považovať za prípustný. Príklady product placementu v českej televízii.