Nové pracovné pozície sú už realitou 2 - Jamnický, Peter
Náplň práce výkonného riaditeľa pre riadenie firemných poznatkov by sa mala meniť v závislosti od toho, v ktorej oblasti firma podniká a neexistuje presný model tejto funkcie či opis práce. Príkladom je Bill Gates a jeho terajšie postavenie vo firme Microsoft, ktoré je porovnateľné s touto funkciou.