Trendy v chápaní zdrojů podniku při tvorbě strategie podniku - Sedláčková, Helena
Hlavné smery súčasných prístupov k stratégii podniku. Prístup založený na štruktúre odvetvia. Prístup založený na zdrojoch a schopnostiach podniku. Strategické implikácie zdrojového a odvetvového prístupu.