Porovnanie výnosovosti pokladničných poukážok na rôznych trhoch - Hrvoľová, Božena
Vymedzenie pojmu pokladničné poukážky podľa paragrafu 3, zákona č. 566/2001 Z.z. o cenných papieroch. Investovanie do pokladničných poukážok. Prístupy k oceňovaniu pokladničných poukážok. Porovnanie výnosov do pokladničných poukážok.