Nealko a wellness nápoje sú "in" - Lukačovičová, Zuzana
Súčasná ponuka nealkoholických nápojov predávaných na slovenskom trhu je už dostatočne široká a všetky kategórie nealkoholických nápojov poskytujú zákazníkovi možnosť výberu, čím výrobcovia dokážu uspokojiť náročného aj menej náročného zákazníka. Meniaca sa popularita nápojového sortimentu. Narastajúca spotreba nealkoholického sortimentu na Slovensku.