Nuevo latinoamericanismo eslovaco y sus expectativas ante la Unión Europea - Lenghardtová, Jana
Latinskoamerické štúdie na Slovensku, koncepcia Centra iberských a latinskoamerických štúdií na EU v Bratislave. Európske programy na podporu vzťahov s Latinskou Amerikou.