Súťažná politika v Slovenskej republike a jej základné princípy - Tokárová, Mária
Súťažná politika ako integrálna súčasť hospodárskej politiky štátu. Ciele súťažnej politiky. Podpora trhových princípov uvoľňujúcich bariéry vstupu a výstupu na trh a garancia rovnakých podmienok pre účastníkov trhu. Nástroj na riešenie trhových zlyhaní z nedostatku konkurencie. Princípy hospodárskej súťaže.